Hoewel het tijd vraagt, is de deelname aan een procedure die de hele farmaceutische sector samenbrengt des te meer een prioriteit omdat het een inclusieve en motiverende boodschap overbrengt. Hoe meer Laureaten er zijn onder de apothekers uit de ziekenhuissector, hoe meer ons beroep erkend en bekend zal worden. Laten we deze kans gebruiken!

Sandrine WustefeldLid Organiserend Comité, Communicatieverantwoordelijke AFPHB

Hoe weet je dat je goed bezig bent? Als anderen het zeggen en je er ook voor belonen. Je bent toch de specialist van het geneesmiddel? Registreer je daarom zeker als Laureaat/ -ate van de Arbeid!

Frank PeetersLid Organiserend Comité, Voorzitter UPIP-VAPI

Het huldigen van een huis-, industrie-, ziekenhuis-, … apotheker is primordiaal voor ons mooi beroep. Het werd ook essentieel om de assistenten onder de aandacht te brengen want de apothekers kunnen niet zonder hen. Ondanks de bescheidenheid van ons beroep, moeten we durven onszelf voor te dragen!

Hervé MeesLid Organiserend Comité, Voorzitter UPHOC

Waarom zouden meer dan 700 Vlaamse ziekenhuisapothekers, die dagelijks het beste van zichzelf geven en het beroep door hun professionele en wetenschappelijk ingesteldheid, geen officiële erkenning mogen krijgen? Schrijf je collega’s in voor de Laureaat/-ate van de Arbeid!

Jo SwartenbroekxLid Organiserend Comité, Voorzitter VZA

Lid Organiserend Comité, Voormalig secretaris Kappers Kortrijk

Carine Vanthournout

In deze moeilijke Corona- periode blijf ik het enthousiaste en professionele doorzettingsvermogen bewonderen van de werknemers en werkgevers in deze hard getroffen sector. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de sector massaal de oproep tot kandidatuurstelling als Laureaat/-ate van de Arbeid zal beantwoorden zoals zij dat reeds jaren doen.

Erik DecooOndervoorzitter Organiserend Comité, Nationaal Sectoraal Verantwoordelijke ACLVB

Van jongs af aan ken ik de selecties binnen onze sector via mijn papa die ze zelf ook allemaal meegedaan heeft en zodoende deed ik automatisch ook vanaf Cadet mee aan de selectie in de sector kapsel. Ik vind het belangrijk dat ook mijn medewerkers/-sters beseffen dat dit een erkenning is voor de inzet binnen ons beroep. Het is een motivatie voor hen om zo verder te werken binnen ons mooi vak!

Ulrike BuyleVoorzitster Organiserend Comité, Secretaris Febelhair

Wat hun hiërarchische positie in het beroep ook is, iedereen geeft het beste van zichzelf. De actualiteit motiveert mij om mijn collega’s aan te moedigen zich massaal in te schrijven voor de titel van Laureaat/-ate van de Arbeid zodat hun inzet de eretitel krijgt die ze verdient!

Hugues LentzLid Organiserend Comité, Voorzitter UCCFB

Het concept van uitmuntendheid is het doel waarnaar we moeten streven. UNEB wil professionaliteit, sterke punten, vastberadenheid en het succes van de schoonheidsspecialist/-e erkennen. Laten we samen de normen van ons mooie beroep verhogen door te trachten de perfectie te bereiken.

Laurence WuylensLid Organiserend Comité, Voorzitster UNEB