Lid Organiserend Comité, Voormalig secretaris Kappers Kortrijk

Carine Vanthournout

In deze moeilijke Corona- periode blijf ik het enthousiaste en professionele doorzettingsvermogen bewonderen van de werknemers en werkgevers in deze hard getroffen sector. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de sector massaal de oproep tot kandidatuurstelling als Laureaat/-ate van de Arbeid zal beantwoorden zoals zij dat reeds jaren doen.

Erik DecooOndervoorzitter Organiserend Comité, Nationaal Sectoraal Verantwoordelijke ACLVB

Van jongs af aan ken ik de selecties binnen onze sector via mijn papa die ze zelf ook allemaal meegedaan heeft en zodoende deed ik automatisch ook vanaf Cadet mee aan de selectie in de sector kapsel. Ik vind het belangrijk dat ook mijn medewerkers/-sters beseffen dat dit een erkenning is voor de inzet binnen ons beroep. Het is een motivatie voor hen om zo verder te werken binnen ons mooi vak!

Ulrike BuyleVoorzitster Organiserend Comité, Secretaris Febelhair

Wat hun hiërarchische positie in het beroep ook is, iedereen geeft het beste van zichzelf. De actualiteit motiveert mij om mijn collega’s aan te moedigen zich massaal in te schrijven voor de titel van Laureaat/-ate van de Arbeid zodat hun inzet de eretitel krijgt die ze verdient!

Hugues LentzLid Organiserend Comité, Voorzitter UCCFB

Het concept van uitmuntendheid is het doel waarnaar we moeten streven. UNEB wil professionaliteit, sterke punten, vastberadenheid en het succes van de schoonheidsspecialist/-e erkennen. Laten we samen de normen van ons mooie beroep verhogen door te trachten de perfectie te bereiken.

Laurence WuylensLid Organiserend Comité, Voorzitster UNEB