Hoewel het tijd vraagt, is de deelname aan een procedure die de hele farmaceutische sector samenbrengt des te meer een prioriteit omdat het een inclusieve en motiverende boodschap overbrengt. Hoe meer Laureaten er zijn onder de apothekers uit de ziekenhuissector, hoe meer ons beroep erkend en bekend zal worden. Laten we deze kans gebruiken!

Sandrine WustefeldLid Organiserend Comité, Communicatieverantwoordelijke AFPHB

Hoe weet je dat je goed bezig bent? Als anderen het zeggen en je er ook voor belonen. Je bent toch de specialist van het geneesmiddel? Registreer je daarom zeker als Laureaat/ -ate van de Arbeid!

Frank PeetersLid Organiserend Comité, Voorzitter UPIP-VAPI

Het huldigen van een huis-, industrie-, ziekenhuis-, … apotheker is primordiaal voor ons mooi beroep. Het werd ook essentieel om de assistenten onder de aandacht te brengen want de apothekers kunnen niet zonder hen. Ondanks de bescheidenheid van ons beroep, moeten we durven onszelf voor te dragen!

Hervé MeesLid Organiserend Comité, Voorzitter UPHOC

Waarom zouden meer dan 700 Vlaamse ziekenhuisapothekers, die dagelijks het beste van zichzelf geven en het beroep door hun professionele en wetenschappelijk ingesteldheid, geen officiële erkenning mogen krijgen? Schrijf je collega’s in voor de Laureaat/-ate van de Arbeid!

Jo SwartenbroekxLid Organiserend Comité, Voorzitter VZA